Forskningsportal

Engelsk

Danmark

Forskningsområde

Mine primære arbejdsopgaver som forskningskoordinator er forskningsstøtte og administration. Som Nationalmuseets forskningsstøtteperson er det min opgave at støtte museetsforskere i ansøgninger om eksterne forskningsmidler. Dette gælder bl.a. hjælp til budgetlægning og sparring/gennemlæsning af projektbeskrivelser. Desuden varetager jeg projektadministration for større forsknings- og udviklingsprojekter på museet. Jeg laver også ledelsesbetjening i forbindelse med forskningspørgsmål og er i den forbindelse sekretær for så vel Nationalmuseets Eksterne Forskningsudvalg som vores eget interne forskningsudvalg.

Som forskningskoordinator har jeg endvidere ansvaret for Nationalmuseets  opgave som hovedmuseum at støtte de øvrige statslige og statsanerkendte museer i forskningsadministrative spørgsmål.

Lidt om mig

Jeg er klassisk arkæolog af uddannelse. Siden jeg blev cand.mag. i 2000 har jeg arbejdet dels i museumsverdenen og dels på Københavns Universitet. Fra 2003-6 var jeg ph.d.-stipendiat på SAXO-Instituttet, og fra 2009-11 havde jeg samme sted et postdoc-stipendium. I de mellemliggende år har jeg arbejdet for lokalmuseer i hovedstadsområdet med udgravninger, undertiden som leder. I løbet af årene har jeg opbygget stor erfaring med de forskellige aspekter af forskningsadministration herunder forskningsansøgninger så vel som med afholdelse af seminarer og konferencer. Fra 2013 til 2017 arbejdede jeg med forskningsstøtte og kommunikation på Institut for Engelsk, Germansk og Romansk på Københavns Universitet.

Seneste publikationer

 1. Udgivet

  Editorial

  Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

 2. Udgivet

  Allan A. Lund: Tacitus - Germania

  Publikation: Bidrag til tidsskriftAnmeldelseFormidling

 3. Udgivet

  Problems concerning the early Roman fortifications of Marktbreit and Valkenburg Z.H.

  Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

Vis alle (39) »

Seneste projekter

 1. TEST

  Projekt: Typer af projekter

Vis alle (1) »